MENU
MENU

Palvelut

Hei!

Kiva kun piipahdat myös tänne palveluiden puolelle. Olen valokuvauksen ammattilainen (Valokuvaajan ammattitutkinto, VAT), joka on erikoistunut myös henkilökuvauksiin miljöössä. Kokemusta on kertynyt vuosikymmenten ajalta. Vahva luontokuvausosaaminen yhdistettynä studiovalokuvaustaitoihin on minulla kaiken keskiössä. Suoritan parhaillaan valokuvaajan jatko-opintoja (Valokuvaajan erikoisammattitutkinto, VAET), jossa erikoistun vielä syvemmin luontovalokuvaukseen. Minulla on vahva ymmärrys estetiikasta joka liittyy poikkeuksetta kaikissa miljöissä tapahtuvaan valokuvaukseen, jotta aina saadaan paras mahdollinen tulos aikaiseksi. Alla on muutamia palveluita, joita tarjoan. Ota yhteyttä, niin voidaan keskustella miten sinun toiveidesi valokuva voidaan toteuttaa.

HENKILÖKUVAUKSET

Muotokuvaus voi olla ulkona luonnon keskellä, sopivassa kaupunkimiljöössä tai jossain muussa mielenkiintoisessa ympäristössä asiakkaan toiveiden mukaan. Kuvaus tapahtuu tarpeen mukaan mm. studiovalojen ja softboxien kanssa korkean laadun takaamiseksi. Kaikilla digitaalisesti toimitetuilla kuvilla on julkaisu- ja teettämisoikeus yksityiskäytössä. Hinnat alk. 200,00 €. Toimitan myös kuviani tulostettuina korkealuokkaisille taidepapereille aina A2-kokoon asti.

HÄÄPÄIVÄN MUOTI- JA DOKUMENTAARINEN VALOKUVAUS

Kuvaus voi käsittää joko vihkimisen ja muotokuvien kuvaamisen tai koko päivän valmisteluista aina hääjuhlaan saakka. Kuvaan aamupäivän valmistelut, vihkimisen, muotokuvat ja hääjuhlan keskeiset tapahtumat reportterityyliin. Muotokuvaus voidaan sijoittaa vihkipaikan yhteyteen tai vihkimistä edeltäviin päiviin. Muotokuvat voidaan ottaa myös jossain mielenkiintoisessa ja luovassa paikassa tai maisemassa muotikuvaustyyliin (ks. alla). Häiden peruskuvausten hinnat alkavat 400,00 eurosta (sis. vihkitilanteen kuvauksen ja potretit vihkipaikan yhteydessä). Kysy pakettitarjous myös koko hääpäivän kuvauksesta ja sitä edeltävästä kuvauksesta.

Hääparin valokuvaus muotikuvaustyyliin miljöössä

Kaipaatko erilaista häämuotokuvaa joko ennen tai jälkeen hääkuvauksen? Kuvauspaikkana voi olla niin järvi, autiotalo kuin vanhan kaupunginosan takakujat. Vain mielikuvitus on rajana. Tämä on mahdollisuutesi ainutlaatuiseen ja luovaan hääpotrettiin, jossa ollaan vapaita hääpäivän aikataulu-, tiptop- ja hääpaikkavaatimuksista. Kuvausta edellä on yhteinen suunnittelupalaveri, jossa keskustellaan kuvausideoista ja -paikasta, tavoittena on löytää paikka joka inspiroi hääparia. Kuvaus on yleensä ennen häitä (esim. koemeikkipäivänä) tai muutama päivä häiden jälkeen. Hinnat alkaen 250,00 €.

MUIDEN TAPAHTUMIEN VALOKUVAUS

Näitä ovat mm. erilaisten urheilutapahtumien, julkistustilaisuuksien, merkkisyntymäpäivien, kirkollisten juhlien, siunaustilaisuuksien, ensi-iltojen ja juhlien dokumentaarinen valokuvaus.

PROMOVALOKUVAUS | HENKILÖT, MUSIIKKI JA BÄNDIT

Tavoitteena on, että saat parannettua visuaalista viestintääsi monessa paikkaa aina netistä esitteisiin saakka, mm. yrittäjänä, esiintyjänä, muusikkona tai osana kampanjaa.

Promokuvaus soveltuu myös niille, jotka tarvitsevat kuvia CD:n julkaisua ja kiertuetta varten. Teen myös CD-levyjen kuvitusta, taittotöitä ja julisteita omista kuvistani. Promokuvien hinnoittelu tapauskohtaisesti.

YRITYS- JA MAINOSVALOKUVAUS

Jokainen yritys tarvitsee kuvia, joiden avulla voidaan rakentaa yrityksen ja tuotteiden imagoa, markkinoida niitä ja kertoa kiinnostavalla tavalla yrityksen toiminnasta. Markkinoinnissa vähemmän on aina enemmän. Yksikin vilkaisu hyvin suunniteltuun valokuvaan voi puhu­tella, synnyttää luottamuksen tunteen, selittää, vakuuttaa ja innostaa tehok­kaammin ja nopeammin kuin yksikään lause. Liikkuvan studiokaluston avulla kuvaus voidaan suorittaa paikan päällä niin halutusa miljöössä, yrityksen tuotantotiloissa ja jopa firman neuk­karissa.

Kuvia tarvitaan yrityksessä mm. esitteisiin, mainontaan, nettisivuille & sosiaaliseen mediaan, messumateriaaleihin, vuosikatsauksiin, yrityksestäsi tehtäviin lehtiartikkelehin, esitelmiin, tarjouksiin, käyntikortteihin, ynnä muualle. Suunnittelen ja toteutan asiakkaiden kanssa valokuvausprojektit.

Kuvat räätälöidään välittämään toivottu viesti ja mielikuva asiakkaille, kuten tuotteiden/palvelujen laatu, hyödyt ja asiakaspalvelun ammattitaito. Palvelun lopuksi saat kokoelman käsiteltyjä ja viimeisteltyjä valokuvia. Kuvilla on julkaisu- ja teettämisoikeus yrityksen omassa käytössä. Hinnoittelu tapauskohtaisesti yrityksen tarpeet huomioiden.

VALOKUVAREPORTAASIT

Reportaasit muodostuvat lehtien ja yritysten toimeksiannoista sekä monista henkilökohtaisista projekteista. Tällä hetkellä on menossa oma henkilökohtainen Salolaisia työn ääressä -projekti, joka julkaistaan Salonjokilaakso-lehdessä n. 1-2 kuukauden välein. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan kuvattvaksi ja haastateltavaksi sekä sinulla on mielenkiintoinen tarina kerottavana, ota rohkeasti yhteyttä. Jos päädyn kuvaaman sinua projektiin, niin kuvaus on silloin ilmainen.

LUONTOVALOKUVAUS

Luonto- ja ympäristöaiheiset valokuvaukset tilaajan tarpeiden mukaan.

_

Ystävällisin terveisin,

Ari Oinas

Valokuvaaja, VAT

© 2017 Ari Oinas, All rights reserved.