MENU
MENU

Valokuvaaja

Ari Oinas (s. Rovaniemi) on suomalainen valokuvaaja, joka asuu tällä hetkellä Salossa.

ari-oinas-selfportrait

Valokuvaus on ollut osa maailmaani aina lapsuuteni ajoista Ruotsissa. Koulun jälkeen otin kamerani ja tein retkiä luontoon, valokuvaus oli ja on taianomainen ystäväni. Teini-iässä muutimme Suomeen takaisin. Minusta tuli yhä enemmän kiinnostunut valokuvauksen mahdollisuuksista. Tänään työskentelen ammattivalokuvaajana. Vahvoja kiinnostuksen kohteitani ovat luonto- ja henkilökuvaus eri muodoissaan. Kuvissa yritän vangita hetken, joka rajoittuu todellisuuden ja mielikuvituksen välillä. Tavoitteena on tehdä kuvista yhtä ainutlaatuisia kuin henkilö, maisema tai villieläin, jota katson kameran etsimen läpi.

Minulla on vahva kunnioitus maailman ihmisiä kohtaan ja ympäröivään luontoomme ympärillämme. Vincent Munier, erinomainen luontovalokuvaaj, on sanonut: “Pidän siitä, kun miehet ja eläimet voivat jakaa saman elämän polun. Ja mielestäni tällainen symbioosi on keskeinen energianlähde meille kaikille.”

Valokuvaus mahdollistaa syvän yhteyden ihmisten kanssa ja ympäröivään luontoon. Viime kädessä muiden ihmisten kunnioittaminen ja rakkaus luontoon on paras tapa muodostaa yhteys tämän planeetan ihmisten ja sen hämmästyttävän luonnon välille.

Ota yhteyttä ja kerro millaiset toiveet sinulla on, oli kysymys sitten henkilö-, yritys- tai mainoskuvauksesta tai mistä vaan.

Ari Oinas
valokuvaaja (VAT, VEAT)

© 2018 Ari Oinas, All rights reserved.